Mozzarella 100% llet de búfala

La mozzarella amb sabor d'Empordà

Formatge 100% llet de búfala. És un formatge de pasta tova, filada, cuita i estirada. Té una textura suau i de un color blanc perla. Té un gust molt intens a llet de búfala.

És un molt bon substitutiu per la gent intolerant a la proteïna de la llet de vaca (consultar en cada cas en particular amb el metge).

INGREDIENTS: Llet pasteuritzada de búfala, ferments naturals, quall, sal, acidulant àcid.

CONSERVACIÓ: entre 1º i4º

FORMAT:  Peça de 125g aproximadament.

CADUCITAT: 1 mes aproximadament.

La Búfala de l'Empordà, un producte únic

La primera mozzarella catalana s'elabora a l'Empordà amb 100% llet de búfala. Les nostres búfales pasturen al parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà, un entorn únic i privilegiat on se situa la nostra granja de Palau-Saverdera. La llet que s'obté de l'animal és d'una qualitat excepcional: amb un alt nivell en greixos saludables i poca lactosa, ideal per una dieta sana i saludable. Elaborem diferents tipus de productes, i la mozzarella és l'estrella de la casa, per la seva textura suau i gust especial.

Imatge búfala
mozzarella
els_aiguamolls
palau savardera
mozzarella
els_aiguamolls
els_aiguamolls
bufala
bufala
lluis_mon
bufales
bufala
Mozzarel·la de búfala

Vol vendre els nostres productes?